Дома > Вести > Нова компанија

Преглед на изложба-Котаус во 2023 година CMEF

2023-05-24

Од 14 до 17 мај успешно се одржа 87. CMEF. Кинескиот меѓународен саем за медицинска опрема (CMEF) беше лансиран во 1979 година и се одржува двапати секоја година еднаш во пролет, а другиот во есен, вклучувајќи изложби и форуми. По 40 години само-подобрување и континуиран развој, CMEF сега стана една од водечките глобални платформи за интегрирана услуга во светот во синџирот на вредност на медицински помагала.
Фотографии од настанот:

Котаус зборуваше за најнапредните со други компании во полето на медицински потрошен материјал. Со водечки калапи во индустријата, истражување и развој и можности за дизајн за потрошен материјал и одлична технологија за обработка на обликување со вбризгување, Cotaus обезбедува услуги за прилагодување на развојот и производството на производи за клиентите да ги задоволат нивните персонализирани и доверливи потреби.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept