Дома > Вести > Нова компанија

Покана за изложба-28-30 јуни 2023 година CEIVD во Шангај

2023-06-26

26 јуни 2023 година

во Шангај Светски Експо изложбен и конвенциски центар

Котаус биомедицински
 
Штанд: Сала 2, TA062

Добредојдовте да не посетите!



Изложбата за медицински и IVD меѓународни испити во Кина е една од изложбите со професионални карактеристики и сила во Кина, фокусирана на прикажување на производи за производство, истражување и развој, а исто така важна платформа за играчите во индустријата за зајакнување на пријателството, продажбата и прашањата за производите.
Изложените производи вклучуваат: IVD реагенси, аналитички инструменти, помошна опрема и потрошен материјал, прецизна медицина, реагенси и суровини итн.

Cotaus Biomedical е основана во 2 0 1 0. Ние се фокусираме на автоматизираните потрошни материјали со висока пропусна моќ што се применуваат во индустријата за наука и технологија. Моќни производи како врвови за пипети, ПЦР плочи, ПЦР цевки, микроплочи, цевки за центрифугирање, резервоари, филтер вијали, производи за клеточна култура итн. Производите покриваат пипетирање, нуклеинска киселина, протеини, клетки, хроматографија, складирање итн.

Cotaus ќе донесе ѕвездени производи и нови производи на шоуто.

Со нетрпение очекуваме да ве видиме во Шангај!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept