Дома > Вести > Нова компанија

Посета на фабриката|Клиент од Јужна Африка го посети Котаус

2023-07-31

На 14-ти јули, еден од нашите странски клиенти дојде да ја посети Suzhou Cotaus Biomedical Technology Co., Ltd.

Менаџерот на сметки Елса го информираше клиентот за историјата и клучните достигнувања на Котаус во последниве години. Клиентот потоа самиот ги проба универзалните врвови за пипета Cotaus и изрази голема пофалба за високата адаптација и силната хидрофобност на пипетирањето. технолошките иновации и развојот на претпријатијата и ја изразија својата доверба во соработката.

Врвовите за пипети Cotaus Universal се направени со калапи со висока прецизност. Со одлична технологија за обработка и добри перформанси на пипетирање, тие се прилагодени на големите брендови како DragonLab, Gilson, Eppendorf, Thermofisher итн.

Нашите производи се широко користени во науката за животот, фармацевтската индустрија, науката за животната средина, безбедноста на храната, клиничката медицина и други области. Нашите клиенти покриваат повеќе од 70% од компаниите на листата на IVD и повеќе од 80% од независните клинички лаборатории во Кина. Нашите производи и услуги се целосно препознаени од клиентите дома и во странство.

Ако сакате да имате подлабоко разбирање за Котаус, топло добредојде да ја посетите нашата фабрика.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept