Дома > Вести > Нова компанија

Ново пристигнување | ПРОДАЖБА | Совети за пипети Rainin

2023-11-17

Cotaus воведува нова линија на врвови за пипети кои се целосно прилагодливи на пипетите Raininn. Врвовите за пипети се подложени на континуирано тестирање за контрола на квалитетот за да се исполнат строгите чистота и физичките спецификации.


Совети за пипети за Раиниn


● Суровина: врвовите на пипетите се направени од висококвалитетен полипропилен, кој може да се автоклавира и хемиски стабилен.


● Филтер: оптимизиран филтер направен од синтерувани полиетиленски честички со висока густина ги блокираат аеросолите и ја штитат пипетата од контаминација додека ја одржуваат точноста на пипетирањето.


● Спецификации: 20μl,200μl,300μl,1000μl


● Карактеристики:

- Без ДНКаза, РНАза ПЦР инхибитори.

- Супер хидрофобноста го намалува течниот остаток и овозможува добра прецизност на пипетирањето.

- Тенкиот дизајн на врвот на пипетата во комбинација со мекиот тенок ѕид создава флексибилен тенок ѕид кој помага во издавањето.

Cotaus е основан во 2010 година, фокусирајќи се на полето на потрошен материјал за автоматизација во индустријата за научни услуги, со независна технологија како јадро, обезбедувајќи им на клиентите целосна производна линија за истражување и развој, производство, продажба и длабински услуги за прилагодување. Нашите производи покриваат серии за пипетирање, нуклеинска киселина, протеини, клетки, хроматографија, запечатување и складирање на потрошен материјал за еднократна употреба.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept